TILPASNINGSDYKTIG OG KVALITETSBEVISST HÅNDVERK

Med vår hjelp og kunnskap, kan vi komme frem til en helt spesiell løsning etter dine ønsker og behov.

Bråten Bygg AS ble etablert i 2012. Eier og daglig leder, Byggmester Ole Marius Bråten, har drevet virksomhet helt siden han tok fagbrev som tømrer i 2000. Vi er i dag fem ansatte, med lang erfaring og bred kunnskap. Fire av oss har fagbrev, hvorav en også har tatt teknisk utdannelse. Vi er også godkjent lærebedrift og har for tiden en lærling.

Vi er ikke en stor kjede, men vi har et bredt spekter av utført arbeid hvor vi har jobbet tett med kunden slik at resultatet ble slik som ønsket. Vi er svært tilpasningsdyktige og vi passer alltid på å være oppdaterte på nye trender og utvikling innen byggfaget. Har du et spesielt drømmeprosjekt, men ikke helt vet hvor du skal starte, bør du ta kontakt med oss.

Vi tilbyr tjenester innen rehabilitering, veggsystemer for kontorlokaler, ombygging, oppføring av enebolig/ fritidsbolig, tilbygg/påbygg,  samt bytting av vinduer og dører. Bad er også et felt hvor vi har stor tyngde. Dette fordi vi har et godt og nært samarbeid med de øvrige faggruppene som et bad krever.

Vi mener at fagkunnskap gir trygghet og ditt behov er vårt fokus. Ved å velge oss som din totalentreprenør treffer du erfarne håndverkere som leverer et resultat av høy kvalitet. Snakk med oss angående både små og store oppdrag som du ønsker å utføre, og du vil ikke angre på at du valgte oss.

HVA UTFØRER VI?

Vi har de siste årene drevet mye med omlegging av tak, tilbygg/påbygg og rehabilitering av hus. Vi bygger også kjøkken og bad i samarbeid med rørleggere og andre fagfolk. Ønsker du å sette et ekstra preg på bygget ditt, bør du ta kontakt med Bråten Bygg AS.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi garanterer skikkelig arbeid i alle ledd av byggeprosessen. Vi ønsker også å takke alle våre samarbeidspartnere som med oss under byggeprosessen.

Vi i Bråten Bygg bestreber hele tiden å levere et optimalt resultat, og en viktig del av dette er rett valg av samarbeidspartnere.

Under presenteres noen av våre samarbeidspartnere og vi takker for et godt samarbeid gjennom flere år, og ser frem mot fortsettelsen.

ANSATTE

Ole Marius Bråten

Daglig leder

Raymond Bakstevold

Prosjektleder, byggmester og teknisk fagskole

Olaf Solberg

Tømrer, Prosjektleder og service mann

Niclas Berg

Tømrer

Ole Erik Holtung

Lærling

Torunn Bråten

Økonomi

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle