TILBYGG

Skal du bygge på huset? Et tilbygg kan være vanskeligere å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi hjelper deg med hele byggeprosessen.

ETTERISOLERING, VINDSPERRE, KLEDNING

Et eldre hus trenger etterisolering med årene. Vi tar på oss hele oppdraget med etterisolering av vegger og tak i huset og bytter kledning og vindsperre på hele huset.

TAKFORNYING

Tak er ofte utsatt for mye slitasje med vær og vind og må derfor fornyes med årene. Vi kan hjelpe deg med takstein, decra, platetak, sarnafil, takrenner og vindskier.

TERRASSER OG BALKONGER

Ønsker du å fornye uteplassen? Vi bygger terrasser og balkonger i ulike fasonger og størrelser med både rekkverk og trapper alt etter kundens ønsker og behov.

BAD, KJØKKEN OG STUE

Med mange års erfaring har vi opparbeidet oss et godt nettverk. Vi kan organisere alle nødvendige håndverkere og kan styre hele prosjektet ved oppussing og rehabilitering.

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle