Hagestue

Her er noen bilder av en Hagestue på 32 m2 vi har levert nøkkelferdig for kunde nå til 17 mai. I løpet av dette prosjektet har vi også hatt en svenneprøve for en av våre lærlinger. Hans oppgave gikk ut på å montere reisverk og takstoler på hele bygget. Også fullføre to av veggene utvendig med vindu og dørmontering.

Skjeggestadåsen

Vi er nå ferdig og har overlevert 8 leiligheter for AOK eiendom AS. Dette har pågått siden midten av september i fjor. Vi vil takke for tilliten og for oppdraget. Ser frem til videre planlagte prosjekter og samarbeid fremover. Takker også de andre underentreprenørene for godt samarbeid, ABC elektro AS, Rørlegger A.W. Karlsen AS

Rehabilitering av bolig

Ferdigstilt en ny del av et større bygge prosjekt vi har hatt gående i det siste. Totalt rehabilitering av en stor enebolig. Etterisolering av vegger, nye vinduer, dører, ny kledning, tilbygg i 2 etg og nytt yttertak av Decra.

Garasje

Ferdig garasje prosjekt i Sande der kunden ønsket garasjen ferdig oppsatt utvendig. Har du en jobb? Liten eller stor, ta kontakt så kommer vi gjerne på en gratis befaring.

Påbygg i Horten

Ferdigstilt et påbygg i Horten der kunden ønsket å utvide stua og restaurere terrassen. Både vi og kunden ble godt fornøyd med resultatet. Nå venter et nytt prosjekt, ny garasje i Sande.

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle